Misli za zamisliti se #2

Own your s***!

Own your shit! To je omiljena uzrečica jednog prijatelja. To mu nekako dođe kao: “Stoj iza svojih postupaka!”, “Ako nešto zezneš – pusti izgovore, priznaj, ispričaj se, popravi.”
Njegova druga omiljena uzrečica je “Champion the shit!” (čini mi se da mi je prijatelj zaglavio u analnoj fazi po Freudu). Ovu posljednju on koristi za: “Sve što radiš, radi sa žarom”, “Nađi nešto u čemu si dobar i onda postani vrhunski u tome”, i za  “Budi najbolji TI što možeš”. U mojoj glavi to sve iskombinirano ide ovako: Daj sve od sebe, a onda stoji iza toga.

Ako ti je Internet spor to znači da netko gleda “Viking porn”.

Kolega na poslu za sve krivi “Viking porn”. Mene to strah i proguglati.

1viking

It is what it is.

Nedavno sam ovu vidjela na listi najiritantnijih izreka (skupa s “Just Sayin’”, “Whatever”, “There. I said it.” i još nekim biserima), ali meni je baš utješna. Kad god se uhvatim da razmišljam: “Da bar nisam napravila ono, sada bi bilo ovo, pa bi onda onako…”, zaustavim se, kažem si: “It is what it is” i krenem od tuda.

Make it work!

2timgunn

Ovo je uzrečica Tim Gunna (Project Runway). Project Runway je reality show u kojem dizajneri odjeće u svakoj epizodi imaju izazov nešto sašiti. Uvijek bar jedan dobije pritom slom živaca, a Tim mu na to veli: “Make it work!” Kad sam na poslu sva izgubljena to si ponavljam kao mantru.

Advertisements

2 thoughts on “Misli za zamisliti se #2

  1. hehe,prijateljeve izreke su najbolje 🙂 moje inače najdraže uzrečice su – “što je tu je”, “idemo dalje”… 🙂 a znam da prijateljičin dečko za sve što se radi govori – “lagano,samo lagano” što me ponekad i naživcira 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s