Što mi je zagolicalo maštu ovaj mjesec

IKEA zgužvana lampa i Svjetlo za wc školjku

Dio mog posla je da tu i tamo proučavam što nam konkurencija radi. I tako htjela ne htjela ponekad lutam stranicama IKEA-e i Amazon-a. I stvari mi padnu u oko. Primjerice ova IKEA zgužvana lampa.

80_1color

Toliko mi je užasna da ne mogu prestati gledati u nju. A kad sam je pokazala dečku pričali smo o njoj satima i osmišljavali u kakvu bi sobu pasala. Ja sam imala viziju nekakvog minimalističkog radnog stola s fikusom benjaminom pored, i tom lampom iznad. On ju pak vidi u radnoj sobi nekog spisatelja, okruženog knjigama i zgužvanim papirima na podu.

80_2color

Ovo svjetlo za školjku, prikladnog imena GlowBowl, je nešto o čemu razmišljam i potajice želim kupiti. Koje bi to blaženstvo bilo da u noćnoj posjeti wc-u samo otvoriš vrata, školjka ti zasja, ne moraš paliti svjetlo, a i guza ti ima light show. Dečko ne dijeli moje oduševljenje pa vjerojatno ništa od toga.

Selfi umjesto lozinke

Ako imaš karticu MasterCard  u Kanadi, od ovog ljeta, prilikom online kupovine, nećeš morati upisati lozinku, nego možeš opaliti selfi.

Možda bi trebali ugraditi i nekakav feedback koji će ti reći: Gle, danas ne ličiš na sebe! Daj si pokrij te podočnjake! Ove naušnice naglašavaju tvoje prekrasne oči. Kakva ti je to frizura?! i slično. Ili bolje ne!!!

80_3color

CEO i smeće

Imamo novog CEO. Zove se Jeff i drži govor. Nas je par stotina i vidno smo uzbuđeni. CEO te multi milijunske (a možda i bilijunske) firme stoji pred nama. Priča nam o sebi i kako se osjećao kad je prihvatio posao. Prvi radni dan kao CEO mu je bio petak. Ujutro se probudio, obukao, uzbuđen i nadahnut. Ovo je veliki dan za mene. Koliko god sam na svakom poslu naporno radio, nisam se nadao da ću završiti ovdje. CEO. Wow. Obukao je kaput, duboko udahnuo, pogledao je svoju ženu, i rekao: “Today is a big day for me!” Žena mu je odgovorila: “Ne zaboravi odnijeti smeće pri odlasku!”

Ajde, ta priča mi nije zagolicala maštu ali me strašno zabavlja 🙂

Advertisements

10 thoughts on “Što mi je zagolicalo maštu ovaj mjesec

  1. Meni je predobra ova zgužvana lampa, ja bih ju negdje uklopila 🙂
    A wc, bojim se uopće zamisliti kako bilo što izgleda pod tim svijetlom 😮
    Ovo sa smećem je super 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s