Novogodišnje JednomMjesečnoĆu Odluke

Ove godine odlučila sam donijeti polu-jednostavne i ne-zanemari-život-sad-kad-imaš-bebu novogodišnje odluke. Moje uobičajene odluke su “mjesec dana nečega”, sistem koji mi se jako sviđa jer me prisili da se jedan mjesec posvetim usvajanju dobre navike, ili bar isprobavanju iste. Do sada sam eksperimentirala s mjesec dana nekupovanja, joge, urbanog plesa, sirovog voća i povrća, suknji/haljina, limitiranih ekrana.. i usput naučila svašta.

2017_s

No sad, s malom bebom, ne mogu zamisliti da se svaki mjesec nečemu posvetim. Zato će ove godine moje odluke biti malo drugačije. Ove odluke će me potaknuti da i dalje uživam u stvarima koje su me veselile i prije nego što nam se naša djevojčica uključila u život. Lista koja slijedi je isprva bila dulja, no kako sam pisala i nadopisivala što bih htjela napraviti svaki mjesec, tako je u meni rastao osjećaj pa kad ću ja to stići?. Zadnje što želim je imati dodatni pritisak, cilj je upravo suprotan – razonoda i odmor. I znam da sad ta razonoda i odmor ne dolazi tako jednostavno, već ju treba planirati i odvojiti vrijeme za nju i da se lako pogubiti u brizi za bebu, renoviranju stana i svakodnevnim obavezama.

Što je ostalo na mojoj listi kao prioritet za 2018.?
Jednom mjesečno:

  • Date night s Kevinom
  • Spa dan (ili realnije – dva sata)
  • Odlazak sama do centra i vrzmanje po gradu
  • Obiteljski izlet

Znam da lista nije velika, i baš zato me veseli! Idem sad planirati kakav ću date night imati s Kevinom u siječnju (vjerojatno karaoke večer kod kuće haha), i na kakav bismo izlet mogli otići 🙂
2018_s
Imate li vi neke odluke, želje, stvari koje ne bi htjeli zanemariti u 2018.?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s