A mislila sam da ću biti Heidi

110-Heidi-fiona-trudnoca

Trudna sam. Iliti očekujem. U razdoblju sam velikih očekivanja. Ono što sam najviše očekivala zadnjih desetak tjedana je prestanak mučnina. Sad kad je iza mene prvo tromjesečje i mučnine su se smanjile konačno se mogu osvrnuti i slatko nasmijati samoj sebi i kako sam ja zamišljala trudnoću. To su valjda te moje ružičaste naočale krive.

U mojoj glavi:
Ja ću biti Heidi! Heidi trudnica! Penjat ću se po planinama i jesti svježu hranu iz djedove kolibe. Svaki dan ja ću rumenih obraza upijati svijet oko sebe! Beba će rasti sretna mojom zdravom i raznolikom prehranom!

Stvarnost:
Jutro je. Pokušavam popiti malo vode a da mi se ne digne želudac. Zelena sam i izgledam izmučeno od noći koju sam provela spavajući u sjedećem položaju jer mi je tako manje mučno. Preda mnom je još jedan dan koji ću provesti pitajući se što bi mogla pojesti a da mi pomogne, ili bar ne pojača mučninu. Hodam polako jer mi je od naglih pokreta još gore. Nadam se samo da na poslu nitko neće primijetiti moje čudno ponašanje.
Čitam knjigu o prehrani u trudnoći. Knjiga je odlična s brojnim zdravim idejama i jednostavnim receptima. Mučno mi je čitati o hrani i nakon spomena piletine moram je zatvoriti. Za večeru jedem ajmprem juhu s krekerima.

U mojoj glavi:
Ja ću biti Heidi! Heidi Klum trudnica! Ona koja je rodila četvero djece i uvijek izgledala tako fashionable i puna energije! Čim zatrudnim ja ću se inspirirana instagramom i revijama Victoria’s Secret, baciti na amazon, ebay i sve dućane s odjećom za trudnice kako bih slavila svoje sexi novostečene obline!

Stvarnost:
Mučno mi je i gledanje u ekran mi povećava glavobolju. Baterija na mobitelu mi traje 4 dana jer sam nemoćna čak i skrolati instagram. Moje novostečene obline me svrbe, bole i žuljaju dok spavam. Uspijevam skupiti snagu za odlazak do dućana gdje na brzinu kupim dva sportska grudnjaka. Haljine koje nosim na posao su i dalje udobne, jedino sam svim najlonkama napravila veliki prorez sprijeda gdje je trbuh. Baš sexi.

Advertisements

20 thoughts on “A mislila sam da ću biti Heidi

  1. čestitam mamice! 😀 😀
    ja sam u prvoj trudnoći isto svake hulahopke prerezala baš kao i ti, a u ovoj drugoj, gle čuda, otkrila da postoje hulahopke i za trudnice pa u ovoj trudnoći nisam imala izrezanih. 😀

  2. Cestitam!!!
    Poznate muke. U trudnoci upoznas neku novu ja, ali onu kojoj nije do nicega, a ne Heidi. Sve odluke o zdravoj hrani padnu u vodu kad i od vode imas mucninu ili zgaravicu pa prema tome biras najmanje zlo. Ali proci ce sve to 😉

  3. Čestitam draga :* :* I sama sam imala mučnine koje su počinjale popodne pa trajale cijelu noć, a zanimljivo da mi nije bilo muka kad bi jela ili spavala tako da sam onda spavala po cijele dane, mislim bolje spavati nego se prežderavati 😀 A za ekrane te razumijem jer se i mene povraćalo kad bi gledala u laptop ili mobitel, dok mi je TV bio ok 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s